Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські борці здобули три медалі на чемпіонаті України серед кадетів (ФОТО)

Переглядів: 364

5-8 травня в Хмельницькому пройшов чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 2004-2005 років народження, в якому брали участь понад чотири сотні юнаків і дівчат з 21 області та Києва.

На килимах Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді змагалися з іншими за нагороди національного чемпіонату і деякі вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та клубів Калуської міської територіальної громади, які займаються в заслужених тренерів України з вільної боротьби Юрія Кірілова та Миколи Пукіша. З них троє повернулися додому з медалями, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

За підсумками змагань серед кадетів бронзовим призером чемпіонату України став кандидат у майстри спорту України Сергій Михайлишин. Цей вихованець Юрія Кірілова посів третє місце у ваговій категорії до 71 кг.

Серед кадеток відзначилися в Хмельницькому дві вихованки Миколи Пукіша. Срібними призерками України стали Аліна Філіпович (у ваговій категорії до 53 кг) та Вікторія Гаврилів (у ваговій категорії до 40 кг). Аліна у фінальній сутичці з мінімальним рахунком 0:2 поступилася Аїді Керимовій з Донеччини, яка є майстром спорту України. А Вікторія Гаврилів у вирішальному протистоянні за «золото» не зуміла осилити Анастасію Польську з Дніпра.

Варто також сказати, що за результатами чемпіонату України з вільної боротьби серед кадетів і кадеток 2004-2005 років народження буде сформовано склад збірної України цієї вікової групи для участі в чемпіонаті Європи та світу.

На знімку: на другій сходинці п’єдесталу – Вікторія Гаврилів.

 

Схожі матеріали за тегами: Вільна бротьба калушани чемпіонат медалі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: