Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські діти побували на дійстві «Дива на Миколая»

Переглядів: 1024

19 грудня в Палаці культури «Юність» відбулися святкові дійства «Дива на Миколая» для 540 дітей із соціально незахищених категорій закладів освіти міста та дітей із сімей, які опинилисяв складних життєвих обставинах.

Заступник міського голови Любов Максимович привітала від імені міського голови Ігоря Матвійчукавсіх присутніх на святі дітей, побажала їм бути здоровими, успішними та обов’язково чемними і добрими, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Незабутні враження від яскравого феєричного дійства залишаться у маленьких глядачів на цілий рік. Вони поринули у світ казкових героїв від першої хвилини, переступивши поріг святково прикрашеного фойє, до зустрічі зі Святим Миколаєм, який обдарував кожну дитину своєю увагою, мудрим повчальним словом та солодким подарунком.

Біля святкової ялинки діти потрапили у чудодійну майстерню Миколая, а ще на них чекав казковий лабіринт та інтерактивні ігри. Цей неповторний дивовижний світ створили працівникиПК «Юність».

Не залишилися поза увагою і діти в закладах дошкільної освіти. Для 2292 вихованців за кошти міського бюджету закупили солодощі.

Схожі матеріали за тегами: Калуш свято Миколая діти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: