Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські гімназисти під час карантину переважно навчаються у Google Classroom

Переглядів: 952

На сайті «Нова українська школа» розповіли, як дистанційно начаються у 20-ти найкращий закладах України за результаттами ЗНО.

Оскільки Калуська гімназія посідає15-те місце в Україні за рейтингом ЗНО своїх випускників, то запитали і в представників калуського закладу.

Директорка калуської гімназії Оксана Табачук каже, що дистанційне навчання в закладі проводиться з 16 березня. Ним охоплені усі 491 учень та 50 учителів.

Основна платформа – Google Classroom. Google Classroom з анлійської перекладається, як Google-клас.

Це платформа, в якій можна створити віртуальний клас, через електронну пошту додати до нього своїх реальних учнів, ставити завдання у спільному структурованому просторі всім школярам або вибірково, оперативно обмінюватися інформацією, створювати свої завдання або додавати їх з інших платформ.

Паралельно працюють на платформах iSpring, ZoomLearningApps, Kahut (Kahoot, – ред.)Classtime, на гімназійному диску Google, у групах Telegram, Viber, WhatsApp та інших месенджерах, де створено класи. Учителі використовують ресурси На урокВсеосвітаВсеукраїнська школа онлайн, проводять власні відеоуроки.

Основними видами навчальних занять є відеолекції, відеопрезентації, фотопрезентації, семінарські заняття, проєкти, практичні роботи, тести, консультації, самостійні та контрольні роботи. Класні керівники спілкуються з учнями і батьками у Viber.

Вчителі власноруч ведуть облік проведених навчальних занять, матеріалів для самостійного вивчення, форм контролю та узагальнення. Це відбувається в спеціальних додатках до класних журналів, форма яких схвалена рішенням педагогічної ради.

 

Схожі матеріали за тегами: дистанційне навчання гімназія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: