Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські ліцеїсти зустрілися з головою ГО «Прикарпатбат Чорнобиль» - людиною, яка побувала в «атомному пеклі» (ФОТО)

Переглядів: 354

19 квітня учні 10-Б класу та представники ради учнівського самоврядування Калуського ліцею ім. Д. Бахматюка спілкувалися з Ярославом Олійником, головою ГО «Прикарпатбат Чорнобиль», який служив у складі Івано-Франківського батальйону, що в 1986 році брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Під час зустрічі Ярослав Михайлович розповів старшокласникам про те, як зі своїми побратимами по черзі у три зміни виїздив на гасіння пожеж та дезактивацію радіоактивних конструкцій біля 3 і 4 реакторів. Гість пригадав чимало історичних подій та цікавих фактів, які мали місце протягом 48 днів дислокації батальйону в Чорнобильській зоні, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сторінку Калуського ліцею ім. Д. Бахматюка.

Ліцеїсти були вражені силою духу, оптимізмом та позитивним світосприйняттям людини, яка побувала в «атомному пеклі».

Радник інтелектуального центру учнівського самоврядування Назар Кузів узяв у Ярослава Олійника інтерв’ю для ліцейної медіатеки, фрагменти якого вже цього року будуть використані під час проведення виховних заходів, приурочених 35-им роковинам Чорнобильської трагедії.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: