Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські «молодорухівці» організували традиційний табір «Чорний ліс»

Переглядів: 363

З 20 по 25 липня в урочищі Бовкоти Витвицької сільської територіальної громади пройшов табір «Чорний ліс імені Степана Бандери», який традиційно організовує Калуська міська громадська молодіжна організація «Молодий Рух».

Незабутні 6 днів провели 25 учасників таборування – діти та молодь віком від 7 до 16 років. Захід відбувся за підтримки Калуської міської ради, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

Програма табору була досить насиченою і включала заняття з основ військово-тактичної справи та надання першої домедичної допомоги, цікавих гутірок на історичні та філософські тематики, теренової гри, походів в гори. Зокрема, учасники табору відвідали відомий бункер «Роберта» та піднялися на гору Яворину.

За словами голови КМГМО «Молодий Рух» Марії Лаврук, минулого року у зв’язку з карантинними обмеженнями організація табір не проводила, а тому цього року до планування програми та власне проведення табору молодорухівці підійшли з подвійним завзяттям:

«Цьогоріч наша організація вкотре за підтримки Калуської міської ради провела традиційний вишкільно-патріотичний наметовий табір «Чорний ліс ім. Степана Бандери-2021». Скажу відверто, з кожним роком все важче знайти молодь, якій буде цікавим такий вид відпочинку. Та незважаючи на не дуже хороші погодні умови нам вдалося зібрати 25 учасників таборування. Вже з перших годин знайомства з юнацтвом я зрозуміла, що наступні 6 днів пройдуть максимально насичено.

Похід на гору Яворину, відвідування бункера «Роберта», теренова гра, пейнтбол, заняття з тактичної медицини та військової справи, співи біля вогнища та не менш цікаві нічні чергування – це тільки частинка програми таборування, яку ми старалися зробити такою, щоб кожен учасник зміг знайти для себе щось цікаве і корисне. Бачити задоволені обличчя дітей та їх небажання повертатися додому – найбільша похвала для нас!»

 

Схожі матеріали за тегами: Молодий рух калуш табір Чорний ліс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: