Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські нафтохіміки вшанували воїнів-афганців (ФОТО)

Переглядів: 883

З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виводу військ з Афганістану 14 лютого у Народному музеї історії і трудової слави ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», який знаходиться у ПК «Мінерал», відбулася зустріч керівництва підприємства з воїнами-афганцями, які працюють або ж працювали раніше на нафтохімічному комплексі, й батьками загиблих.

Така зустріч уже є традиційною, адже проводиться з року в рік, – наголосив  директор Народного музею історії і трудової слави ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Юрій Безуглий. – Сьогодні з нагоди свята керівництво підприємства спільно з Калуським територіальним об’єднанням ветеранів Афганістану підготувало для воїнів-афганців пам’ятні медалі «Честь. Мужність. Пам’ять», грошові допомоги, настінні календарі «30 років Калуському територіальному об`єднанню ветеранів Афганістану» та запрошення на концерт «Афганський вітер» у ПК «Юність», повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Заступник генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Ігор Мацьків своєю чергою наголосив на важливості збереження пам’яті про воїнів-афганців.

– Наше завдання зберегти пам’ять про бойові дій та самих воїнів-афганців, адже щороку їх стає все менше, – акцентував І. Мацьків. – Хочу всім вам щиро подякувати, адже свого часу ви добросовісно виконали свій громадянський обов’язок перед державою. Бажаю вам та вашим сім’ям здоров’я, щастя, миру, благополуччя і щоб ваші діти, внуки і правнуки ніколи не стикнулися з війною.

Загалом нагородами та грошовими допомогами керівництво підприємства відзначило десять працюючих афганців, дев’ять колишніх працівників підприємства та двох батьків загиблих воїнів.

Також цього дня представники підприємства та воїни-афганці поклали квіти до Пам’ятного знаку воїнам-афганцям на Пагорбі слави, а згодом за святковим столом  побратими мали можливість поділитися спогадами, проаналізувати нинішні події в державі та ін.

Схожі матеріали за тегами: Калуські нафтохіміки афганці вшанування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: