Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські рятувальники врятували зерно від вогню (ФОТО)

Переглядів: 479

4 липня о 13:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу залишків сухої рослинності серед полів зерна у селі Томашівці Калуського району.

До місця пожежі вирушили вогнеборці Державного пожежно-рятувального поста селища Войнилів та 6 Державної пожежно-рятувальної частини міста Калуша, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуське РУ ГУ ДСНС в області. У ході розвідки виявлено горіння післяжнивних залишків, сухої трави на площі 0,3 га поблизу полів із пшеницею.

Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу було локалізовано вже о 13:27 та не допущено поширення вогню на більші площі, а 13:35 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

На місці пожежі працівником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Калуського РУ проведено профілактичну бесіду із населенням та сільським головою села Томашівці щодо недопущення випалювання сухої рослинності та її залишків, та повідомлено про заходи адміністративного впливу на осіб, що вчинили дане правопорушення.

Схожі матеріали за тегами: Томашівці пожежа

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: