Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуським перевізникам компенсують втрати за перевезення пільгових категорій громадян

Переглядів: 548

В управлінні соціального захисту населення Калуської міської ради відбулося засідання міської комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого.

У ході засідання розглядали питання щодо розподілу перевізникам коштів, виділених із бюджету Калуської міської територіальної громади на 2021 рік для відшкодування за перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування, до міського кладовища, до садово-городніх ділянок, садово-городніх масивів Зелений Яр і Середній Угринів та на приміських автобусних маршрутах Калуської міської територіальної громади.

Також Мирослав Тихий провів засідання комісії з питань надання одноразових грошових допомог онкологічним хворим. На засіданні було розглянуто 21 звернення жителів громади та прийняті відповідні рекомендації  щодо надання таких допомог.

Схожі матеріали за тегами: пільгові перевезення компенсація Калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: