Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський гірничо-рятувальний загін отримав автомобіль від німецьких колег

Переглядів: 2027

Вчора у Калуському воєнізованому гірничо-рятувальному (аварійно-рятувальному) загоні управління ДСНС в області відбулися урочистості з нагоди передачі спеціалізованого автомобіля на базі «Мерседес Бенц», який передали німецькі колеги з міста Ерланген.

Цей автомобіль надзвичайно потрібний, адже особовий склад загону – це команда професіоналів, які мають досвід і вміння для оперативного реагування та ліквідації наслідків 18 видів надзвичайних ситуацій. Зокрема, особовий склад загону багаторазово залучався до гірничо-рятувальних, пошуково-рятувальних, аварійно-рятувальних і відновлювальних робіт. При цьому рятувальники ліквідовували наслідки надзвичайних ситуацій, аварій та нещасних випадків на шахтах та рудниках, хімічно небезпечних підприємствах, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Зважаючи на покладені на рятувальників завдання, цей автомобіль підвищеної прохідності дасть можливість швидше і оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у зоні відповідальності загону.

Схожі матеріали за тегами: Рятувальники загін автомобіль

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: