Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський Клуб "КВН" розпочав четвертий сезон (ФОТО)

Переглядів: 739

Над розвитком гумору у Калуші протягом чотирьох років плідно працює команда ГО «Калуський Клуб КВН» на чолі з Андрієм Пашином. Щоріч кавеенщики додають яскравих барв до життя нашого міста, адже на їхньому рахунку численні шкільні чемпіонати, stand-up шоу та кубки КВН.

21 лютого у палаці культури "Юність" відбулось феєричне відкриття четвертого сезону шкільного чемпіонату від Калуського Клубу "КВН" за підтримки міського голови Ігоря Матвійчука.

Участь у фестивалі брали 10 команд, зокрема, 9 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста та команда Калуського політехнічного коледжу. Усі вони були об'єднані однією метою: потрапити у фантастичну четвірку, яка проходить до фіналу . 

«Ми докладаємо великих зусиль, щоб команди показали себе на найвищому рівні», - каже Андрій Пашин.

Протягом гри глядачі отримували насичену порцію гумору: влучні жарти, які лунали зі сцени, не залишили без щирого сміху нікого в залі. Команди показали глядачам лише один конкурс – візитку. Саме за його результатами журі й обрало чотирьох фіналістів, якими стали команди "Гламур" (школа №6), "По-перше"(школа №1), "В 10" (ліцей  №10) та "Більше ніж" (ліцей №2).

Команди, які не пройшли до фіналу, змагатимуться у Весняному кубку.

Оцінювало роботу школярів журі, у складі якого були вокаліст гурту «Цвіт кульбаби», відомий український блогер з 300-тисячною аудиторією та інші. 

Нагадаємо, що Калуський Клуб «КВН» був створений у 2017 році ініціативною командою хлопців. З кожним роком вони вдосконалюють свої проєкти, не залишаючи глядачів байдужими. 

«Нам подобається дивувати людей. Дуже класно чути від них, що з кожним проведеним заходом ми стаємо все кращими. І коли всім здається, що  нам вже нема чим дивувати, ми робимо так, що люди виходять закоханими в наш проєкт» - коментує президент ККК Андрій Пашин.

За його словами, команда клубу працює з гаслом «Або якісно і краще за попередній раз, або ніяк».

Уляна ЧЕРВОНА.

 

Схожі матеріали за тегами: квн пашин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: