Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський ліцей №2 завершив ремонти і готовий до роботи в умовах адаптивного карантину (ФОТО)

Переглядів: 1583

Невдовзі розпочнеться новий навчальний рік. До нього освітяни міста готуються посилено, адже проходитиме він в умовах адаптивного карантину.

За словами директорки Калуського ліцею №2 Наталії Овсеєнко, їхній заклад вже завершив підготовку до нового навчального року і до роботи в умовах адаптивного карантину готовий.

- Підготовка приміщення ліцею до роботи в нових умовах фактично розпочалася з червня, - розповідає Наталія Федорівна. - Здебільшого робили поточні ремонти, на які наразі освоєно понад 118 тис. гривень, виділених з місцевого бюджету. Ремонт проводили в навчальних кабінетах як Нової української школи, так і базової та профільної освіти. Оновили і освітнє середовище ліцею, зробили ремонт та встановили лавочки в рекреаційних зонах. Також влаштували перегородки з дверима у санвузлах, відремонтували овочевий цех у харчоблоці. Придбали комп’ютерну техніку, телевізори та один багатофункціональний пристрій (сканер, принтер, ксерокс) для 1-их класів НУШ, а також два комп’ютери для кабінету інформатики. На це витратили близько 60 тис. гривень. Ще заплановане придбання одного комплекту меблів для НУШ (35 тис. 800 грн) і мають надійти субсидійні кошти на дидактичний матеріал (понад 29 тис. грн).

До роботи в умовах адаптивного карантину заклад теж готовий.

- Ми забезпечені масками, дезінфікуючими засобами, а також вже адаптували режим роботи ліцею і розклад. Навчання у нас, як і у всіх закладах загальної середньої освіти міста, розпочинатиметься о 8.00. Працюватимемо ми в закритому режимі без присутності сторонніх осіб, навіть батьків. Акцент буде зроблений на уникнення скупчення дітей, - акцентує Наталія Овсеєнко.

При цьому директорка додає, що цьогоріч у ліцеї орієнтовно навчатиметься 839 учнів (у минулому було 810) у 31-ому класі. Зокрема, буде і три перших класи по 30 дітей.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ліцей №2 ремонти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: