Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський ліцей відвідав волонтер Корпусу Миру (ФОТО)

Переглядів: 1602

Учні 8Б класу та вчитель англійської мови Ольга Мельник Калуського ліцею №2 продовжують активно співпрацювати з волонтерами Корпусу Миру.

Днями до них долучились учні 8А та 8В класів і їх вчителі Раїса Данів, Наталія Кравець та Наталія Хомин, повідомляє Калуський ліцей №2.

Ерік Файн, котрий працює волонтером у відділі інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради, допоміг учням стати ще на крок фінансово грамотнішими.

Як розповідає вчителька англійського мови Ольга Мельник, під час зустрічі говорили про важливість економії грошей, роль банків у нашій економіці, місію Корпусу Миру, американську допомогу та фінансовий крах у 2015 році.

Поділившись величезною кількістю фактів зі свого особистого життя з учнями, волонтер допоміг їм багато дізнатись про цінності, культуру, традиції та захоплення американців.

Учні, вчителі та батьки Калуського ліцею №2 висловлюють величезну подяку за колосальний об'єм проведеної сьогодні роботи.

У розмові з директором ліцею Наталією Овсеєнко Ерік Файн відзначив, що йому дуже сподобався навчальний заклад своєю атмосферністю, затишком та привітністю освітнього середовища.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ліцей волонтер Корпус Миру

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: