Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський трубний завод оновлює технологічне обладнання

Переглядів: 1522

Фізично і морально застаріле технологічне обладнання спеціальної установки, на якій на Калуському трубному заводі формуються розтрубні частини труб, невдовзі замінять на більш сучасне й високоточне. Його для підприємства виготовила китайська компанія Desheng.

Нещодавно директор заводу Андрій Найда їздив до Китайської Народної Республіки, щоб перевірити та випробувати уже придбане технологічне обладнання, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

За його словами, компанія Desheng, яка спеціалізується на виготовленні обладнання для виробництва труб і переробки пластмаси, з’явилася на ринку тільки в 2017 році, але вже добре там себе зарекомендувала. Зокрема, і тим, що пропонує європейську якість товарної продукції за помірними цінами.

– Аналогічне устаткування, яке нам потрібне для вищезгаданої установки, в європейських виробників коштує 200 тис. євро, а ми його придбали в компанії Desheng за 60 тис. доларів, – зауважує Андрій Михайлович. – Упродовж двох днів я брав участь у випробуваннях виготовленого китайцями за нашим замовленням технологічного обладнання. Були при цьому виявлені деякі конструктивні недоліки, які китайський виробник зобов’язаний усунути впродовж двох-трьох тижнів. Після цього він морським транспортом доставить обладнання до одного з українських портів, звідки ми привеземо його на завод.

Андрій Найда також повідомив, що це не перше замовлення, яке китайська компанія Desheng виконала для Калуського трубного заводу. Минулого року вона виготовила для підприємства установку для нарізання різьби для з’єднання труб. Ця установка уже рік стабільно працює на трубному заводі й жодних зауважень до її роботи не було.

Схожі матеріали за тегами: Калуш трубний завод оновлення обладнання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: