Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський трубний завод планує випуск нової трубної продукції

Переглядів: 2275

2018 рік для колективу ТОВ «Калуський трубний завод» був досить насиченим у багатьох напрямках діяльності. Йому вдалося зберегти обсяги виробництва труб на рівні 2017 року, а з випускутруб із ПВХ навіть дещо наростити.

– Цього року на підприємстві також було освоєно випуск нового виду продукції – труби з поліетилену «Мультипайп» з тріщиностійким покриттям на основі RC поліетилену, – говорить директор ТОВ «Калуський трубний завод» Андрій Найда.Це дозволило нам виходити на тендери, де проектною документацією вимагались труби з підвищеною надійністю для газо- і водопостачання.

З позитивних моментів 2018 року хотілося б відзначити підвищення рівня середньої заробітної плати на 40% порівняно з попереднім роком. Щоправда, плинність кадрів у деяких підрозділах ще залишилась на рівні 2017 року, але ця проблема сьогодні існує практично на всіх калуських підприємствах та й на багатьох підприємствах інших міст України, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

На 2019 рік покладаємо великі надії щодо освоєння випуску нової трубної продукції та розширення її асортименту. Вже в лютому плануємо виробити першу партію попередньо ізольованих труб для мереж опалення й гарячого водопостачання на основі зшитого армованого поліетилену з пінополіуретановим шаром діаметром до110 мм по внутрішній і 180 мм по зовнішній трубі.

Сьогодні в Україні зношеність теплових мереж не витримує жодної критики. З настанням опалювального сезону на шпальтах ЗМІ постійно з’являються інформаційні повідомлення про пориви в мережах опалення та гарячого водопостачання. Але комунальні служби не завжди оперативно їх ліквідовують, а відкладають ці роботи на пізніше або й взагалі на неопалювальний період. Успішно освоївши випуск таких труб, Калуський трубний завод буде єдиним їх виробником в Україні.

У травні-червні плануємо розпочати випуск двошарових гофрованих поліетиленових труб «Електрокор» для мереж кабельної каналізації, «Перфокор» для мереж дренажної каналізації, а також труб «Корсіс» в діапазоні діаметрів 63-250 мм. Налагоджене їх промислове виробництво розширить лінійку труб, що випускаються на нашому підприємстві, і дозволить витіснити з ринку дорогих закордонних виробників.

У липні маємо освоїти виробництво труб з поліетилену з захисним шаром «Протект». І останнім нововведенням 2019 року буде початок виробництва щілинних фільтрів-труб для обсадних труб з ПВХ.

Як бачите, на наступний рік ми маємо дуже багато планів, але я впевнений, що все реалізуємо і продовжимо тримати марку найбільшого та найякіснішого в Україні підприємства з виробництва полімерних труб, яке постійно розвивається.

Схожі матеріали за тегами: Калуш трубний завод нова продукція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: