Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Керівництво району хоче зберегти ФАПи у маленьких селах. Побувало в Діброві

Переглядів: 1492

7 лютого голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів та керівник районного центру первинної медико-санітарної допомоги Ірина Купрунець зустрілися із жителями села Діброва.

На зустрічі йшлося про реформу сільської медицини, зокрема, і про роботу ФАПу в селі Діброва. В межах реформи повинна відбутися оптимізація мережі первинної ланки медицини. Це, насамперед, стосується ФАПів, які обслуговують менше 750 людей, їх мали закрити, оскільки комунальні заклади, які надають первинну медичну допомогу, розпочали працювати за новою моделлю фінансування, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

ФАП у селі Діброва, як і в селах Довжка, Лука, Цвітова, Яворівка, Ріп’янка, Середній Бабин і Бабин Зарічний, обслуговує менше 750 жителів. З метою забезпечення функціонування сільської медицини з ініціативи голови райдержадміністрації керівництво центру первинної медико-санітарної допомоги розробило програму, яку розглянуть на сесії районної ради 21 лютого. Прийняття цієї програми депутатами районної ради дозволить зберегти всі фельдшерсько-акушерські пункти в районі.

Схожі матеріали за тегами: Калущина ФАПи збереження влада

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: