Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Хокейне протистояння. «Білий барс» (Біла Церква) – «Легіон» (Калуш) – 12:8 (ФОТО)

Переглядів: 406

На Калуській льодовій арені відбулися хокейні матчі між командами «Білий барс» з Білої Церкви та калуським «Легіоном». Гра відбулася у рамках чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги серед юнаків старшої вікової групи (2005 р.н.)

Два дні шалених емоцій подарували любителям хокею калуський «Легіон» та білоцерківський «Білий барс». 13 та 14 квітня на льодовій арені м. Калуша відбулися два матчі у рамках чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги серед юнаків старшої вікової групи. І не дивлячись на те, що суперники калушан – минулорічні чемпіони, наша команда продемонструвала видовищну та комбінаційну гру.

– Сьогодні про «Легіон» говорять не лише в Києві, Дніпропетровську, Харкові. Мабуть ще 5-10 років тому не міг подумати, що юні калуські хокеїсти будуть грати в чемпіонаті України і боротись за медалі – золоті, срібні, бронзові. Інтрига серйозна, тому що «Білий барс» – минулорічний чемпіон, зазначає у коментарі «Калуш ФМ» голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін.

Тренують калуський «Легіон» Альберт Шафіков та Андрій Куць. До гри в Калуші юні хокеїсти знаходилися на третьому місці в турнірній таблиці. Вони зіграли 4 матчі на виїзді та здобули 4 перемоги. Тож були налаштовані на перемогу і цього разу. Перша гра закінчилася з рахунком 5:5. Однак гості перемогли по булітах.

– До дітей немає жодних претензій. Вони старалися, вони доказували, відігрувалися, – говорить тренер ХК «Легіон» Андрій Куць. – Рахунок 5:5. Буліти – це лотерея. Пощастило сьогодні «Білому Барсу».

Гра калушан зібрала чимало вболівальників. Прийшли підтримати нашу команду і перший заступник міського голови Мирослав Тихий та керуючий справами виконкому Олег Савка.

Дуже захоплююча гра сьогодні, я думаю, перший період показав захоплення не лише калушан, але я бачу багато гостей приїхало, – ділиться емоціями перший заступник Калуського міського голови Мирослав Тихий. – Міська рада старається підтримувати розвиток хокею в нашому місті, зокрема наш клуб «Легіон». Перший транш ми вже проплатили на підтримку цієї ГО – це в районі 114 тис. гривень. Будуть звернення, будемо, звичайно, допомагати ще.

Наступну гру калуський «Легіон» програв із рахунком 7:3, однак продовжує займати лідируючу позицію в турнірній таблиці.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: