Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Малювали свої мрії. У Калуші діти-переселенці займаються у студії «Пізнайко» (ФОТО)

Переглядів: 855

Діти – це щастя та сенс нашого життя. А бачити щирі усміхнені очі дитини – це найбільша радість для батьків. Саме тому центр професійного розвитку педагогічних працівників Калуської міської ради паралельно зі студією для дорослих «Усе буде Україна» організував роботу студії для дітей «Пізнайко».

31 березня Калуський ліцей №7 гостинно зустрів і дорослих, і дітей. Практичний психолог Ніна Гук провела релаксійну хвилину спілкування, а свої мрії діти зуміли зобразити у яскравих малюнках, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Вчителі початкових класів ліцею Наталія Лаврук, Люба Красуцька, Руслана Перегінець, Оксана Варварук, Ярина Ємець, Людмила Грабовецька провели цікаві заняття з української мови.

У роботі студії для дорослих взяла участь Почесна громадянка м. Калуша, голова Калуської міської філії «Союзу Українок» Любов Липовська, яка розповіла про традиції як основу культури цивілізованого суспільства.

Психолог центру професійного розвитку Іванна Гриців надала психологічну підтримку учасникам студії для дорослих, а консультант центру Галина Кохан провела заняття з української мови.

Центр професійного розвитку дякує усім, хто долучився до проведених заходів та безпосередньо брав у них участь.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Пізнайко діти вимушено переселені

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: