У кондитерській майстерні Вищого професійного училища №7 м. Калуша відбувся профорієнтаційний майстер-клас з виготовлення шоколадного потрісканого печива для здобувачів освіти 9-А класу Калуського ліцею № 3.
Майстер виробничого навчання Тетяна Лизень презентувала учням популярні рецепти різних видів тіста та ознайомила з технологією приготування потрісканого печива, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Facebook-сторінку ВПУ №7.
«Наші гості з азартом взялися до роботи! Вони відчули себе справжніми кондитерами і з допомогою майстрів виробничого навчання Тетяни Головецької та Наталії Семенченко замісили, сформували і спекли свої солодкі шедеври.
Дякуємо викладачці трудового навчання та класному керівникові 9-А класу Оксані Феняк за те, що прийняла наше запрошення і готова до творчих експериментів разом зі своїми вихованцями», – йдеться у дописі.
А випускників 9-х та 11-х класів запрошують здобути професію «Кухар; кондитер» і стати справжніми фахівцями кулінарного чи кондитерського мистецтва.