Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міністр інфраструктури пообіцяв зробити дорогу до Старого Угринова. Відео теперішнього стану дороги з романтичною музикою

Переглядів: 1120

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що "починають відновлення дороги до Бандери", пише Курс.

Дорога до села Старий Угринів, де народився голова Проводу ОУН Степан Бандера, роками була у вкрай незадовільному стані. Цього року почалися роботи з її відновлення. Міністр Володимир Омелян заявив, що дорога до села Бандери для нього завжди була особливою. 

"За час каденції Міністром довелося узгоджувати, сперечатися, вимагати ремонту не однієї дороги. Одеса – Рені, Миколаїв – Дніпро, Карпатський регіон, Львів – Одеса, Харків – Довжанський... Але для мене весь цей час особливим завше був шлях на Старий Угринів. Дорога до Бандери. Вперше відвідав місце, де народився великий Провідник, тільки цього року, хоча знав про нього і бачив багато фотографій тієї частини обійстя, що дивом вліціло крізь важке ХХ століття, змалку. Шалена енергетика, таке враження, що ця велика родина, яка була безжально знищена комуністично-нацистським молохом, досі живе там, ось зараз вийде з-за рогу хати, причастить і благословить. Починаємо відновлення дороги до Бандери. Завдання-мінімум  капітально відновити 4 км, а, якщо встигнемо, то всі 8 км шляху до Старого Угринова. Ми повинні пам'ятати і бути зі своїми героями!"  написав Омелян на своїй сторінці у Фейсбуці. 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: