Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська поліклініка виграла конкурс і отримає портативну медичну діагностичну систему

Переглядів: 492

Калуська міська територіальна громада здобула перемогу в конкурсі «Місцеве соціально- економічне відновлення», що реалізовується за підтримки Програми розвитку ООН у співпраці з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

У рамках проєкту з метою організації нової якості охорони здоров’я для жителів віддалених населених пунктів громади комунальне некомерційне підприємство «Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Калуської міської ради» на умовах співфінансування отримає портативну медичну діагностичну систему, медичні меблі, комп’ютерний комплекс та можливість навчання спеціалістів роботі з медичним обладнанням, інформаційно-технічну підтримку. Загальний бюджет проєкту понад 115,0 тис. грн, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Заявку на участь у конкурсі підготували головна спеціалістка відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків спільно з головним лікарем Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайлом Гаврилишиним

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: