Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська рада розглянула три справи про адміністративне правопорушення

Переглядів: 330

У Калуській міській раді відбулося засідання адміністративної комісії, яку очолює заступниця міського голови Надія Гуш.

Члени комісії розглянули три адміністративні справи, які стосувались порушень Правил благоустрою населених пунктів (ст. 152 КУпАП), які були вчинені мешканцями Калуської громади в Калуші та містах Івано-Франківськ і Долина, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.  Комісія, розглянувши матеріали справ, прийняла наступні рішення.

На правопорушника із села Голинь, який власноруч отримав повідомлення про необхідність з’явитись на засідання комісії, однак не з’явився, накладено мінімальний розмір штрафу – 20 неоподатковуваних мінімумів громадян (340 грн) за те, що на одній з центральних вулиць Івано-Франківська розміщував будівельні матеріали, чим створював перешкоди для руху по цій вулиці пішоходів.

Іншого мешканця Голиня, який розміщував на одній з вулиць міста Долина торгівельний інвентар без дозволу органу місцевого самоврядування, було звільнено від адміністративної відповідальності відповідно до ст. 22 Кодексу про адміністративні правопорушення і комісія обмежилась винесенням усного зауваження у зв’язку з малозначністю правопорушення, оскільки таким порушенням не було завдано значної шкоди інтересам Долинської громади і воно було усунуто впродовж декількох днів з моменту складення відповідного протоколу. Також громадянин надав документи, які підтверджують отримання необхідного дозволу.

А на калушанина – керівника одного з магазинів міста Калуша, який також отримав повідомлення про необхідність з’явитись на засідання комісії та не з’явився, накладено штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів громадян (850 грн) за те, що на вул. Б. Хмельницького поряд з магазином на пішохідних тротуарах розміщується торгівельний інвентар цього магазину.

«Органи місцевого самоврядування усіх міст працюють над тим, щоб у їхніх населених пунктах громадяни дотримувались Правил благоустрою. Тож звертаємося до мешканців громади - дбаймо про благоустрій у нашому місті та селах, дотримуймося встановлених правил та поважаймо безпеку і зручність один одного», – зазначають у міській раді.

Схожі матеріали за тегами: Калуш міськрада комісія адмінпорушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: