Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська рада збільшила статутний капітал Калуської ЦРЛ

Переглядів: 1335

На сесії Калуської міськради, яка відбулася 31 січня, депутати розглянули питання щодо нової редакції статуту Калуської ЦРЛ.

Як повідомила заступник міського голови Наталія Табачук, це продовження питання, адже наприкінці минулого року Калуська міська і районна ради реорганізували Калуську ЦРЛ у комунальне некомерційне підприємство, затвердивши його статут і статутний капітал в 1 тисячу гривень.

Тепер йшлося про збільшення розміру статутного капіталу до 10 тисяч гривень. Загалом він формується відповідно до рішення засновника. За словами Наталії Титівни, це питання вивчали і погодили з райрадою.

Окрім того, у Статут внесли пункт, що органом управління КНП «Калуська ЦРЛ» є виконком Калуської міської ради. Так, зрештою, було з 2008 року.

Також міського голову і голову районної ради уповноважили проводити конкурс на посаду генерального директора Калуської ЦРЛ.

Нагадаємо, що міський голова на початку року вже видавав розпорядження про проведення такого конкурсу, проте скасував його, оскільки громадські організації не подали свої кандидатури до складу конкурсної комісії. А представників від громадськості у комісії має бути третина.

Схожі матеріали за тегами: Калуш міська рада статутний капітал ЦРЛ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: