Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міська «Солідарність» бачить кандидатом на міського голову Калуша Ігоря Очкура

Переглядів: 1835

Організація прийняла у свої ряди нового члена, визначилася з кандидатом на посаду міського голови Калуша, проголосувала за список кандидатів у депутати Калуської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі та до обласної ради.
Зокрема, ряди міської «Солідарності» поповнив Олег Нижник, який балотувався у депутати Верховної Ради від УДАРу у 2012 році. Тепер він очолив список кандидатів у депутати від міської організації «Солідарності» у Калуську міську раду. До цього списку також увійшли представники інших політичних сил, декотрі із діючих міських депутатів, учасники АТО, підприємці, вчителі, держслужбовці і тимчасово непрацюючі. Кандидати від міської організації БПП «Солідарність» будуть балотуватися по всіх 36 округах Калуша.
Разом з тим члени міської «Солідарності» висунули кандидатом на міського голову Калуша голову організації Ігоря Очкура, якого єдиним кандидатом також визнали демократичні сили Штабу Євромайдану.
Ігор Очкур подякував за довіру, пообіцяв виправдати її, зазначив, що підтримка партії для нього дуже важлива, але повідомив, що, очевидно, балотуватиметься на міського голову самовисуванцем. Це рішення кандидат прийняв, щоб ще раз засвідчити свою принципову позицію - не зрадити цінностям Майдану. На його думку, майбутній міський голова повинен бути головою громади, а не партії і ні в якому випадку не лобіювати чиїсь партійні інтереси.
Довіреною особою Ігоря Очкура на виборах на посаду міського голови буде екс-депутат Верховної Ради, активний громадський діяч Євген Гірник, який дав на це згоду.
Визначилася міська «Солідарність» також із кандидатами в обласну раду. Зокрема, проголосували за Володимира Полицького, Степана Різника, Миколу Полицького та Святослава Кавінського.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: