Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова Долини заявив, що не дозволить продаж алкоголю на території громади

Переглядів: 498

Міський голова Долинської громади Іван Дирів всупереч розпорядженню обласної військової адміністрації щодо дозволу на продаж алкоголю заявив, що не дозволить продаж алкоголю в громаді.

Іван Дирів каже, що він категоричний противник вживання алкоголю, бо це «генетична зброя проти нашого народу», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Бліц-інфо».

«Я б хотів обговорити з вами питання, яке є дуже важливим. Розпорядженням голови ОВА дозволено продаж алкоголю в певні години. З цього приводу я б хотів сказати свою позицію. Багато хто знає, що я категоричний противник вживання алкоголю чи інших психотропних засобів. Сам не вживаю і раджу тим, хто ще вживає, відмовитись від цього. Адже переконаний, що це генетична зброя проти нашого народу. Відповідно до закону про правовий статус воєнного стану, продаж алкогольних напоїв не дозволяється. Звичайно, в правах голів ОВА видавати розпорядження в межах тої компетенції, які в них є. Всі ми законослухняні громадяни будемо дотримуватися вимог закону. Я чітко дотримуюся букви закону і ніяке розпорядження про дозвіл на продаж алкоголю на території Долинської територіальної громади не дам і не підпишу», – сказав голова.

Також голова анонсував, що юристи розроблять юридично правильне розпорядження про заборону продажу алкоголю на території громади.

Нагадаємо, що На Прикарпатті дозволили продаж алкоголю. Щоправда, лише у визначені години.

 

Щодо продажу алкоголю на території громади

Posted by Ivan Dyriv on Thursday, April 7, 2022


 

Схожі матеріали за тегами: Іван Дирів Долина заборона продаж алкоголю

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: