Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова Калуша оголосив догани двом посадовцям через смерть жінки у Калуській ЦРЛ

Переглядів: 869

Завершився перший етап розслідування дій медичного персоналу Калуської ЦРЛ комісією, яка була створена розпорядженням міського голови з приводу смерті калушанки у Калуській ЦРЛ.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», 20 травня у Калуській ЦРЛ померла 68-річна жінка, яку вчасно не госпіталізували.

Родичі померлої звинувачують лікарів у халатності. За їхніми словами, хворій жінці довелося просидіти кілька годин в коридорі і медичну допомогу їй почали надавати надто пізно. Жінка померла в реанімації.

Для розслідування дій медичного персоналу Калуської ЦРЛ щодо невиконання чи неналежного виконання своїх обов’язків 21 травня була створена комісія. 1 червня комісія надала міському голові акт проведення розслідування.

На підставі акту Ігор Матвійчук розпорядженням від 1 червня оголосив догани за недостатніcть дієвого контролю щодо виконання обов’язків медичного персоналу КНП «Калуська ЦРЛ», що в цілому негативно позначилося на роботі установи, заступнику міського голови Наталії Табачук та гендиректору Калуської ЦРЛ Івану Красійчуку.

Керівнику медичного закладу також доручено вжити вичерпних адміністративних та організаційних заходів до осіб та керівників структурних підрозділів, які стали учасниками розслідуваного випадку.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ розслідування посадовці догани

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: