Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова Калуша призначив директора інклюзивно-ресурсного центру

Переглядів: 713

Незабаром запрацює комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Калуської міської ради», яку створили з метою  забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у закладах професійно-технічної освіти.

Члени міської конкурсної комісії, яка засідала під головуванням заступника міського голови Любові Максимович (протокол №1 від 30 травня 2018 року), серед двох кандидатів переможцем визнали і рекомендували призначити на вакантну посаду директора центру Світлану Олександрівну Юрчак, повідомляє управління освіти Калуської міськради.

11 червня міський голова видав розпорядження про призначена Світлани Юрчак на контрактній основі директором центру з 12 червня.

Довідка. Світлана Юрчак має повну вищу педагогічну освіту, закінчила Київський державний педагогічний інститут імені М. Драгоманова за спеціальністю «Дефектологія» 1992 року. Працювала вчителем індивідуальної роботи з розвитку слуху та формування вимови у Калуській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів №2 Івано-Франківської обласної ради та за сумісництвом вчителем-логопедом у комунальному закладі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Добродія Калуська» Калуської міської ради.

Стаж педагогічної роботи – 26 років, кваліфікаційна категорія – «спеціаліст вищої категорії».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: