Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Міський голова ознайомився з проблемами сіл Кропивник та Мостище (ФОТО)

Переглядів: 1203

25 липня цього року Калуська міська рада прийняла перші рішення про добровільне приєднання до Калуської міської ОТГ  територіальних громад сіл Кропивник та Мостище.

Тож з метою вивчення питань, які потребуватимуть вирішення найближчим часом, зокрема автотранспортне сполучення і освітлення вулиць, та ознайомлення з проблемами, які існують у згаданих селах, днями міський голова Ігор Матвійчук відвідав Кропивник та Мостище, повідомляє пресслужба Калуськоїміськради.

Ігор Матвійчук разом із в.о. старост Михайлом Барничем та Галиною Пукіш оглянув місцеві об’єкти соціально-культурної сфери, ознайомився зі станом місцевих доріг, питаннями вивезення сміття та ін.

У Кропивнику також оглянули відремонтований після пожежі дах будинку жительки, якій нещодавно виділялись кошти з міського бюджету.

У Мостищі міський голова поспілкувався з працівниками виробництва з обробки каменю підприємця Петенко М.М. та жителями вулиці Робітничої, які були на усному прийомі.

За результатами поїздки керівникам структурних підрозділів міської ради дано доручення вивчити та надати пропозиції щодо вирішення проблемних питань.   

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: