Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Митрополит Володимир освятив авто для військових, яке придбала калуська парафія Архистратига Михаїла (ФОТО)

Переглядів: 538

12 квітня Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин здійснив чин освячення машини, яку передадуть нашим військовим на фронт. Парафія Архистратига Михаїла УГКЦ, що у м. Калуш, спільними зусиллями придбала автомобіль для потреб ЗСУ, що мав би служити для оборони та настання миру.

До збірки коштів для купівлі автівки долучилися священники та парафіяни храму, а також депутат Едуард Прощук з командою. До кузова машини для наших захисників також запакували гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та продуктів харчування, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пре службу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Дякуємо Митрополиту Володимиру за його мудрість, яка направляє нас для допомоги нашій армії. Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російського агресора, який наступає на нашу Богом благословенну Україну», – наголосив парох парафії о. Іван Бігун.

На завершення молитви Митрополит Володимир уділив усім присутнім своє архієрейське благословення та подякував за невпинну працю в тилу для допомоги усім потребуючим, особливо нашим військовим на фронті.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: