Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Молодіжні програми і табори. У Калуші влітку оздоровили понад дві тисячі дітей

Переглядів: 1303

19 вересня відбулося засідання координаційних рад з питань організації та проведення літнього відпочинку і оздоровлення дітей та молоді м. Калуша у 2017 році та молодіжної політики під головування заступника міського голови Любові Максимович.

На координаційній раді підбили підсумки проведення оздоровчої кампанії в місті. Голова координаційної ради Любов Максимович проінформувала присутніх про те, що з міського бюджету було виділено 766 тис. 283 грн для проведення таборів з денним перебування (пришкільних таборів), наметових, мандрівних та спортивних таборів. За ці кошти оздоровили 1897 осіб, що на 146 більше від запланованого. Загалом всі учасники оздоровчої кампанії послугами оздоровлення та відпочинку забезпечили 2256 осіб.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Михайло Клим доповів про проведення міської молодіжної програми «Чорний ліс-2017», до якої залучили 72 дітей, спортивно-оздоровчого табору «Шкіряний м’яч», учасниками якого були 85 дітей, та про закупівлю 21 путівки для дітей учасників бойових дій (АТО) в заклади оздоровлення та відпочинку області.

Головний спеціаліст управління освіти Тетяна Головатчук повідомила присутніх, що влітку на базі закладів освіти міста діяли 14 пришкільних таборів, до яких були залучені 1115 дітей переважно соціально незахищених категорій.

Про відпочинок і оздоровлення дітей в наметових та мандрівних таборах доповіли голови та представники учнівських, студентських, молодіжних і релігійних громадських організацій. При цьому вони висловили побажання в майбутньому передбачати кошти на транспортні витрати.  

Питання про організацію відпочинку і оздоровлення дітей та молоді м. Калуша у 2017 році днями слухатиметься на засіданні виконавчого комітету Калуської міськради.

 

Схожі матеріали за тегами: оздоровлення діти табори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: