Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Музейно-виставковий центр Калуша впровадив вхідні квитки. Перші видавали 20 жовтня

Переглядів: 1960

Платні послуги калуські музейники надають з 1 січня цього року. Проте тільки днями почали видавати відвідувачам вхідні квитки. Раніше були типові квитанції.

За словами директора музейно-виставкового центру Артура Єфремова, вхід до краєзнавчого музею Калущини та арт-галереї коштує 5 гривень, а перегляд експозиції з екскурсійним обслуговуванням - 25 гривень. Музей-оселя родини Івана Франка у Підгірках також має квитки зі своєю символікою.

Раніше у нас вхід був платний, але здійснювався по типових квитанціях. Тепер розробили квитки. Всі вони з тильної сторони пропечатані, і корінці ми зберігаємо для звітності. Перші квитки почали видавати у пятницю, 20 жовтня, коли у музеї була екскурсія, -  розповідає Артур Єфремов. - У нас все чесно та прозоро. Вже з січня заробляємо на майстер-класах у виставковій та відвідуванні закладів. Тож маємо додаткові кошти на відрядження в архів та закупівлю книжок до бібліотеки музею.

Нагадаємо, що платні послуги у закладах культури, в тому числі і в музейно-виставковому центрі, відповідно до рішення виконкому впроваджені з 1 січня 2017 року.

 

Схожі матеріали за тегами: музей єфремов квитки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: