Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На «Даноші» зловили злодіїв, які зливали в полі пальне з тракторів

Переглядів: 2393

До Калуського відділу поліції звернувся начальник охорони одного із місцевого підприємства. Він повідомив, що працівники охорони в селі Лука посеред поля затримали іномарку з п’ятьма чоловіками, які намагалися викрасти 60 літрів дизельного палива, зливши його з баку трактора.

Злодіями виявились четверо мешканців Калуського району та 45-річний житель Галицького району. Як виявилося, калушани працюють на цьому ж підприємстві, інформує сектор комунікації Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

 За інформацією «Калуш ФМ» злодіїв впіймали на агропідприємстві «Даноша».

Поліція встановила, що чоловіки впродовж трьох днів таємно зливали дизпаливо із баків тракторів, залишених на полі в селі Луці під час обробітку землі. Власники фірми, помітивши надмірний розхід палива, запідозрили крадіжку. Тож, остання спроба викрадення закінчилася невдало, їх упіймали на гарячому з каністрою, заповненою 60-ма літрами пального.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Фото: Дзвін

Схожі матеріали за тегами: даноша злодії впіймали поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: