Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині інспектували проблемні ділянки доріг та пошкоджені мости (ФОТО)

Переглядів: 471

Голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець та в. о. директора  державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Богдан Яциковський спільно з  головами   Верхнянської, Калуської, Войнилівської територіальних громад проінспектували проблемні ділянки доріг загального користування місцевого значення, що потребують ремонту, та провели огляд мостів, які мають суттєві пошкодження, з посиланням на Калуську РДА повідомляє «Калуш ФМ».

Зокрема, учасники об’їзду ознайомилися із станом таких доріг: Голинь – Рожнятів, Пійло –Завадка, Болохів – Войнилів, Верхня – Станькова – Довгий Войнилів, Слобідка – Войнилів (через Перевозець). А також оглянули мости у селах Верхня, Станькова, Сівка-Калуська, а також міст у селищі Войнилів у напрямку села Томашівці.

В рамках робочої поїздки обговорили нинішній незадовільний стан доріг. 

«Стан доріг сьогодні хвилює кожного мешканця району. Відремонтувати їх усі в найкоротші терміни неможливо, але необхідно намагатися робити усе, аби у межах фінансування ремонтувати критичні ділянки доріг і надалі змінити ситуацію докорінно. Адже перш за все якісна дорога – можливість для місцевих громад та району загалом реалізовувати свій потенціал», – зазначила голова райдержадміністрації Жанна Табанець.

Голови територіальних громад підтримали ініціативу в. о. директора державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Богдана Яциковського та висловили готовність до співфінансування ремонту доріг і мостів у розмірі 10-15 відсотків від вартості ремонтних робіт.

Принагідно зазначимо, що в Калуському районі протяжність доріг місцевого значення – 689,9 км, які знаходяться на балансі облдержадміністрації.

Надалі робота з обстеження автомобільних доріг продовжуватиметься у всіх територіальних громадах району.

Схожі матеріали за тегами: Калуський район дороги мости

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: