Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині рятувальники навчали мешканців правил пожежної безпеки

Переглядів: 980

В селі Завадка рятувальники провели навчання правил пожежної безпеки.

За статистикою, більшість пожеж, пов’язаних із загибеллю людей, виникає саме у житловому секторі. Незважаючи на постійні застереження,  люди не звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. А це рано чи пізно призводить до пожежі і трагічних наслідків.

Основними причинами пожеж у житловому секторі є необережне поводження громадян із вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації печей та димоходів, порушення правил експлуатації побутових електроприладів, коротке замикання електромережі.

Так, від початку року на території Калуського району були 2 випадки загибелі громадян на пожежах. 1-го та 4-го березня у селах Голинь та Грабівка у своїх власних домівках через необережність під час куріння загинули чоловіки 1970 та 1960 років народження.

З метою активізації проведення агітаційно-масової, роз’яснювальної роботи серед населення з питань безпеки життєдіяльності, недопущення випадків травмування та загибелі людей під час пожеж,  внаслідок різного роду надзвичайних ситуацій Калуський міськрайонний відділ Управління ДСНС спільно з працівниками відділу соціального захисту населення 27 квітня організував відпрацювання та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті та громадських місцях села Завадка Верхнянської ОТГ.

 У ході відпрацювання рятувальники провели роз’яснювальну роботу з соціально незахищеними верствами населення та склали список літніх, одиноких громадян, багатодітних сімей та матерів-одиночок, а також розповсюдили листівки та пам’ятки з текстами застережного характеру.

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина рятувальники роз'яснення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: