Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Калущині за два дні COVID-19 забрав життя трьох чоловіків і однієї жінки

Переглядів: 1083

За отриманою інформацією з медичних закладів Калуської громади та району на ранок 2 березня на Калущині додалося 4 летальних випадки від коронавірусної інфекції.

Як повідомила «Калуш ФМ» заступник міського голови Наталія Кінаш, троє пацієнтів Калуської ЦРЛ померли 28 лютого і один – 1 березня.

Зокрема, 28 лютого помер 61-річний чоловік із Голиня, який поступив в пульмонологію 16 лютого, а 25 лютого був переведений в реанімаційне відділення.

Також цього дня не стало 65-річної мешканки Новиці, яка лікувалася в пульмонологічному відділенні з 17-го лютого, а 22-го була переведена в реанімацію.

Ще однієї жертвою коронавірусу, який відійшов у вічність 28 лютого, став 69-річний калушанин. Цього чоловіка госпіталізували в пульмонологію ЦРЛ 22 лютого.

А в перший день березня від коронавірусу помер 56-річнийчоловік з Калуша, який лікувався у стаціонарі з 22 лютого. 26 лютого через погіршення стану його перевели в реанімацію, де він 1-го березня помер.

З початку пандемії на Калущині вже зареєстровано 146 летальних випадків від COVID-19. Серед померлих –  97 жителів міста.

Додамо, що на ранок 2 березня у відділенні інтенсивної терапії Калуської ЦРЛ перебувало дев’ять хворих, четверо з яких були підключені до апарату штучної вентиляції легень.

Загалом, за словами Наталії Кінаш, ситуація на Калущині є напруженою. У Калуській ЦРЛ готують додаткові ліжка для коронавірусних хворих на базі травматологічного відділення.

Схожі матеріали за тегами: Калущина ковід летальність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: