Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На «КАРПАТНАФТОХІМі» розслідуватимуть причини виникнення пожежі

Переглядів: 339

Про це йшлося під засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося під керівництвом голови обласної державної адміністрації Андрія Бойчука.

Як повідомляло «Калуш ФМ», 15 січня на ТОВ «Карпатнафтохім» відбулося факельне загоряння піролізної печі (дихлоретан), на площі орієнтовно 45 м кв. Завдяки оперативності та професійним діям пожежно-рятувальних підрозділів пожежу було локалізовано о 15:30, а о 15:36 – ліквідовано. Втрат серед працівників не виявлено.

Присутні під час засідання заслухали доповідачів із зазначеного питання, зокрема представників ТОВ «Карпатнафтохім» та управління Державної служби надзвичайних ситуацій в області, проаналізували можливі причини виникнення пожежі, стан протипожежної безпеки та систему зовнішнього протипожежного водопостачання. Опісля обговорення було прийнято рішення про організацію роботи щодо розслідування причин пожежі відповідно до чинного законодавства, інформує пресслужба ОДА.

– Завдяки оперативності та фаховості працівників ДСНС в області вдалося у найкоротші терміни локалізувати та ліквідувати пожежу на одному із найбільших бюджетоутворюючих підприємств Івано-Франківщини, – наголосив Андрій Бойчук.На сьогодні загрози здоров’ю мешканців прилеглих територій немає. Однак ми повинні встановити причини загоряння та не допустити надалі виникнення  подібних пожеж на підприємстві.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: