Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Коломийщині затримали калушанина, який зберігав вдома наркотики та психотропні препарати (ФОТО)

Переглядів: 1131

У ході розпочатого кримінального провадження передбаченого ч.2 ст. 307 КК України працівники Коломийського відділу поліції затримали 42-річного жителя Калуша за зберігання наркотичних засобів.

Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, інформують у прес-службі поліції області.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного, раніше судимого за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, виявили та  вилучили наркотики, зокрема, 15 таблеток, схожих на препарат «Субітекс», що містить наркотичний засіб бупренорфін; 50 грамів подрібненої рослинної суміші, ззовні схожої на наркотичний засіб канабіс, та 365 грамів порошкоподібної речовини, ззовні схожої на психотропну речовину амфетамін.

Наразі зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Згідно з санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9-ти до 12-років років з конфіскацією майна.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: