Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«На крилах підтримки». У Калуші зібрали понад 18 тисяч гривень на операцію для 2-річної Ангелінки (ФОТО)

Переглядів: 270

18 вересня біля ТЦ «Гостинний дім» відбулась благодійна акція «На крилах підтримки».

Благодійна організація «БФ «Крила підтримки» організувала збір коштів для 2-річної Ангелінки на операцію, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на повідомлення у соцмережі Аліни Бігун.

За результатами акції вдалося зібрати 18 655 грн.

Організатори висловили вдячність за підтримку в організації управлінню культури, національностей та релігій Калуської міської ради, Любові Джуган, Олегу Литвинському, Захару Валазі, Володимиру Небору, Івану Савчину, Роману Терновому.

Також подякували за участь у благодійному музичному марафоні Лесі Ланик,  вокалістам Будинку культури ім. А. Могильницького ж/м Підгірки Христині Лукач і Вікторії Скрутинській, малесенькій дівчинці Поліні із Сівки-Калуської, Наталії Левінській  і Тетяні Фомінській, Наталії Малинці  і Богдані Фуці.

Окрему подяку висловили і волонтерам та активістам Наталії Батіг, Іванні Якубовській, Зоряні Рудобаштій, Наталії Каченюк, Марії Росоловській, Людмилі Терновій Слова вдячності висловили також  «коловоротівцям» і сім’ї Ліблій, Марічці Каназирській за смаколики.

«Всім величезна подяка і уклін! Без вас би акція не відбулася і не вдалося б зібрати таку немалу суму. Разом ми допомогли хоча б одній дитинці стати здоровішою та красивішою, а багатодітній сім'ї трішки щасливішою. Дякую кожному, хто проявив своє милосердя і небайдужість та вніс свою лепту», – йдеться у дописі.

Також Аліна Бігун повідомила, що загалом на операцію Ангелінці вже вдалося зібрати потрібну суму – 30 000 гривень, тому збір коштів закрито. Гроші передали батькам дівчинки.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: