Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На місці вибуху в в/к "Князь Святослав" поблизу Калуша працюють правоохоронці

Переглядів: 1530


На місці вибуху у відпочинковому комплексі, який належить колишньому регіоналу Володимиру Личуку, в селі Вістова Калуського району працюють правоохоронці.
Сьогодні о 00.30 год. в чергову частину Калуського міськвідділу внутрішніх справ спецлінією «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Вістова невідомим вибуховим пристроєм пошкоджено покрівлю ресторану, повідомляє прес-служба УМВС.
На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління та Калуського міськвідділу міліції, керівництво обласного управління внутрішніх справ, експерти-вибухотехніки, кінологи.
Під час огляду було встановлено, що внаслідок вибуху пошкоджено частину металевого профілю даху та внутрішнього гіпсокартонного перекриття стін приміщення цього закладу. Жертв та постраждалих немає.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна). Проводяться слідчі та оперативно-розшукові заходи щодо розкриття злочину та встановлення винних осіб. Призначено вибухотехнічну експертизу.

СЗГ УМВС України

 в Івано-Франківській області

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: