Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На нараді в Калуській РДА обговорили питання енергопостачання районної лікарні

Переглядів: 624

2 грудня голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець провела нараду щодо безперебійності енергопостачання районної лікарні.

У нараді взяли участь перший заступник голови РДА Оксана Канюка, директор районної лікарні Микола Гудим і директор філії АТ «Прикарпаттяобленерго» «Західна» Віталій Комісарук, повідомляє пресслужба РДА.

Лікарня повинна бути готова до різного роду позаштатних ситуацій, які важко передбачити, але які можуть стати вирішальними для хворих. Тому енергоживлення медзакладу повинно бути одним із першочергових і пріоритетних питань.

Днями філія «Західна» провела заходи з метою надійного електропостачання в медустанові, зокрема рівномірно розподілено навантаження на підстанції. Впродовж тижня працівники енергокомпанії проведуть й інші технічні заходи, щоб  енергопостачання в райлікарні було якісним і надійним.

Також на нараді обговорили питання додаткового енергоживлення районної лікарні.

«У контексті останніх подій, які сталися у Жовкві, що на Львівщині, коли під час відсутності електропостачання померли двоє людей з COVID-19, які були підключені до апарату ШВЛ, - це питання є дуже актуальним і важливим. Лікарня має працювати безперебійно»,- підкреслила голова РДА Жанна Табанець.

Схожі матеріали за тегами: Калуська РДа нарада енергопостачання лікарня

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: