Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті активно ведеться житлове будівництво.

Переглядів: 363
За індексом прийнятого в експлуатацію житла Івано-Франківщина серед регіонів України посіла 1 місце, за його обсягами – 4, за обсягами у розрахунку на 1 особу – 2, інформують в ГУ статистики в області.

Протягом 2014р. та з початку поточного року із об'єктів соціальної сфери прийнято в експлуатацію будівлі вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, дитячий дошкільний заклад, лікувально-діагностичний корпус санаторію, амбулаторно-поліклінічні заклади, фізкультурно-оздоровчий комплекс, площинні спортивні споруди,плавальний басейн, музейний комплекс,диско-клуб та інші об'єкти.

Активізувався такий напрям будівельної галузі Івано-Франківщини, як спорудження об'єктів туристично-рекреаційного призначення, зокрема, готельних будівель (готелів, мотелів, кемпінгів, пансіонатів), закладів відпочинку та інших елементів туристичної індустрії.

Сьогодні будівельний комплекс Івано-Франківської області представлено як суб'єктами господарювання-юридичними особами, так і фізичними особами-підприємцями, частка яких в загальній кількості становить близько 40%. У 2014р. будівельну діяльність здійснювало 1051 підприємство, з них 21 – великі і середні, 1030 – малі, з яких 925 – мікропідприємства.

http://firtka.if.ua/

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: