Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Рожнятівщині є загроза руйнування двох мостів

Переглядів: 268

16 червня о 15.55 отримано повідомлення від Рожнятівської ТГ про те, що в с. Рівня Рожнятівської ТГ Калуського району внаслідок підйому рівня води, підмиву габіонів, пошкоджено та зруйновано частину гідротехнічної споруди – габіонного укріплення лівого берега річки Лімниця. Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

«Протяжність зруйнованого габіонного укріплення – 10 м п. Внаслідок руйнування виникла загроза підтоплення домогосподарств с. Рівня та руйнування моста через р. Лімниця, що призведе до втрати сполучення до населених пунктів Топільське, Вербівка, Камінь», – йдеться у повідомленні.

Також 16 червня о 16.03 отримано повідомлення від Спаської ТГ про загрозу руйнування моста на дорозі загального користування обласного значення Рожнятів – Липовиця в с. Липовиця Спаської ТГ Калуського району. Внаслідок сильних опадів 13-14 червня та підняття рівня води руйнуються укріплення під мостом, існує небезпека обвалу моста, внаслідок чого с. Липовиця (1600 жителів) залишиться без транспортного сполучення.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівщина мости руйнування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: