Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На свято до калуських нафтохіміків завітає співачка Аlyosha

Переглядів: 4851

Залишився лише тиждень до відзначення в Україні професійного свята працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості, яке в другу неділю вересня святкуватимуть і працівники товариства «КАРПАТНАФТОХІМ».

Про те, яким буде це свято, які заходи передбачені та де проводитимуться, розповів заступник генерального директора з управління персоналом та адміністративних питань Ігор Мацьків, повідомляє "Нафтохімік-Калуш".

Цього разу вперше в історії нашого підприємства плануємо докорінно змінити порядок святкування, - говорить Ігор Михайлович. - Хочемо, щоб свято було більше сімейним, стало своєрідним уік-ендом для наших виробничників, де було б багато розваг, частувань для всіх учасників. Плануємо також, щоб усі бажаючі могли взяти участь у конкурсній програмі, яку підготують організатори.

Всі заходи, в тому числі спортивні змагання, зокрема з міні-футболу, сімейної естафети, дитячі ігри, кулінарне шоу, а також концертна програма відбуватимуться 8 вересня на міському стадіоні «Хімік».

У цілому свято, яке розпочнеться о 15.00, буде розділено на дві частини. Спочатку будуть конкурси, розваги, змагання та частування, а після підбиття підсумків та нагородження переможців культурно-спортивних дійств розпочнеться святковий концерт за участю як місцевих творчих колективів та виконавців, так і зірок української естради та відомих гуртів. Очікуємо, зокрема, на приїзд співачки АLYOSHA та гурту «Оркестр гарного настрою», хоча ще можливі зміни.

Напередодні, 7 вересня, також відбудеться уже традиційна легкоатлетична естафета серед команд шкіл міста і Калуського району та спортивна спартакіада серед команд наших підрозділів.

Схожі матеріали за тегами: Калуш нафтохіміки свято Альоша

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: