Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Начальник Калуського відділу поліції отримав сертифікат на трикімнатну квартиру у Франківську (ФОТО)

Переглядів: 2086

Керівництво поліції Івано-Франківщини вручило сертифікати та ключі від помешкань правоохоронцям. Йдеться про 15 службових квартир та 20 на умовах пільгового фінансового лізингу.

4 березня до Головного управління Національної поліції в області завітали правоохоронці зі своїми сім’ями. Приємно, що разом з батьками прийшли і їх дітки, які розділили з ними цей радісний момент. 15 поліцейських стояли на квартирному обліку не один рік, очікуючи на власне помешкання за кошти, виділені Нацполіцією з державного бюджету України, і сьогодні їх мрія здійснилася. Ще 20 правоохоронців скористалися мотиваційним пакетом МВС - взяли квартири на умовах пільгового фінансового лізингу, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Серед тих, хто отримав сертифікат на квартиру у фінансовий лізинг, - начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук.

Начальник обласної поліції Володимир Голубош привітав усіх колег і відзначив, що соціальне забезпечення поліцейських ще більше мотивує правоохоронців сумлінно виконувати свої службові обов’язки. Побажав кожному міцного здоров’я і затишку в нових оселях.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області з 1 січня 2019 року запрацювала система фінансового лізингу на придбання житла для поліцейських від МВС. Поліцейські після двох років служби мають право на основі іпотеки строком до 20 років придбати в лізинг житло. Відповідне рішення прийнято 14 листопада 2018 року постановою Кабінету Міністрів України за №1201 затверджено «Порядок забезпечення Державною іпотечною установою поліцейських та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту житлом на умовах фінансового лізингу».

Схожі матеріали за тегами: Поліція Франківськ квартири ключі сертифікати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: