Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Надходження акцизного податку у бюджет Калуша знизилися. Контроль за підприємцями посилять

Переглядів: 963

20 червня у міськвиконкомі відбулося засідання комісії з контролю за здійсненням роздрібної торгівлі підакцизними товарами та плати за землю на території міста.

В ході роботи комісії зробили аналіз поступлень коштів до міського бюджету від плати за землю, що складається із орендної плати за землю і земельного податку як  юридичних,  так і фізичних осіб, та акцизного податку з роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, інформує сайт Калуської міськради.

Так, до бюджету  міста за п’ять місяців цього року від плати за землю надійшло 39019,18 тис. грн, що на 5% більше, ніж за аналогічний періоду минулого року та на 4,1% більше від планових показників.

Від реалізації підакцизних товарів за цей період надійшло 5684,5 тис. грн. акцизного податку, що значно нижче від надходжень за аналогічний період минулого року.

Відповідно члени комісії проаналізували основні чинники, які впливають на повноту сплати даних податків, та створили дві робочі групи, які  здійснюватимуть контроль за роздрібною торгівлею підакцизними товарами та платою за землю.

Також прийняли рішення щомісячно аналізувати стан надходжень до бюджету, проводити на території міста рейди-огляди по об’єктах, а у разі необхідності застосовувати заходи впливу  до керівників  з числа юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами та вчасно не вносять плату за землю залучаючи працівників правоохоронних органів та Державної фіскальної служби.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш бюджет акциз податок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: