Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Народний театр «Легенда» готує поетичну виставу «Все буде Україна!»

Переглядів: 423

На шляху до Перемоги кожен робить свій внесок, бо мета одна – вільна та незалежна Україна! Готується до прем’єри й народний театр «Легенда» ПК «Юність», режисер Леся Піцик.

Наразі йдуть репетиції поетичної вистави «Все буде Україна!», яка складається з трьох частин – «А ти сій квіти», «Сміємося, отже не здаємося» і «Живі історії», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Facebook-сторінку Калуського міського голови Андрія Найди.

Тут буде все: твори відомих і невідомих авторів, народжені війною, живі емоції в історіях та гумор під час війни. Все це зібрано по краплині режисеркою для підняття духу наших мешканців. Кошти, які планують зібрати під час виступів, перенаправлять на допомогу ЗСУ.

Готуються реквізити, костюми, записується музика, монтуються графіки виступів. Постановка більше камерного характеру і не потребує великих залів, а щирого спілкування з глядачами.

Учасники постановки – вже відомі актори, до яких долучилися й мешканці, які знайшли у нашій громаді тимчасовий прихисток з Миколаєва, Харкова. Хореографія – Ольги Квецко, вокал – Наталії Малинки.

А ще колективу надзвичайну допомогу для втілення режисерського задуму та виконавської майстерності надає воїн-доброволець Дмитро Равх (позивний «Артист»).

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: