Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Наталія Мирон із Студінківської ЗОШ I-II ступенів Калуської районної ради переможець обласного туру «Учитель року – 2015 »

Переглядів: 796
Участь у заході взяв директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович.
Як відзначив ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Роман Зуб'як, участь в конкурсі взяли 59 переможців із 14 районів та 4 міст області. Цьогорічний обласний тур проходив у номінаціях: «Українська мова і література», «Хімія», «Правознавство», «Образотворче мистецтво». Конкурсанти продемонстрували фахову майстерність, вміння створювати власні блоги, організовувати інтерактивні комунікації, майстер-класи. А у фінальних змаганнях педагоги представили творчий підхід до написання проектів і проведення конкурсних уроків в навчальних закладах обласного центру Прикарпаття.

За словами організаторів, цього року збільшилася кількість учасників із закладів обласного підпорядкування. Зокрема, у конкурсі взяли участь педагоги з Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей та Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату.

Як пояснює директор департаменту освіти і науки ОДА Віктор Кімакович, мета проведення конкурсу полягає, насамперед, у підтримці творчої праці освітян, підвищенні їхньої педагогічної майстерності.

Переможців конкурсу нагородили дипломами департаменту освіти і науки ОДА та цінними подарунками (комп'ютерними планшетами). Першість на конкурсі здобули вчитель української мови та літератури Обертинської ЗОШ I-III ступенів Тлумацької районної ради Світлана Погоріла, учитель правознавства Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості Наталія Садкова, вчитель хімії Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату Тетяна Бурда та вчитель образотворчого мистецтва Студінківської ЗОШ I-II ступенів Калуської районної ради Наталія Мирон.

Окрім того, 16 учасників конкурсу визнали лауреатами премії. Їх також нагородили.

pravda.if.ua

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: