Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Не чотири, а шість. У міській поліклініці Калуша збільшили тривалість прийому у терапевтів

Переглядів: 857

З 1 грудня у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги у частини лікарів із двох терапевтичних відділень тривалість прийому збільшилась на дві години.

За словами головного лікаря міської поліклініки Михайла Гаврилишина, тепер дільничні терапевти приймають пацієнтів у поліклініці не 4, а 6 годин на день. Це допоможе впоратися з напливом пацієнтів, яких побільшало у зв’язку з сезонним захворюванням на ГРВІ. Раніше терапвти цей час використовували для роботи на дільницях.

Наразі, зауважує головний лікар, пацієнти також можуть отримати консультацію свого лікаря по телефону. Лікарі можуть консультувати пацієнтів і вдома. При потребі, якщо хворі живуть далеко, поліклініка забезпечує терапевта транспортом.

Додамо, що на початок грудня декларації із дільничними терапевтами та сімейними лікарями закладу уклали 54,7 тисячі жителів міста і району.

Проте міська поліклініка планує до кінця року набрати 60 тисяч декларацій. Звісно, це можливе лише за умови, що громадяни, які ще не обрали лікаря, прийдуть і укладуть декларації на обслуговування. Адміністрація просить не зволікати, адже від кількості укладених декларацій залежить фінансування поліклініки, а відтак і функціонування та надання послуг.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: