Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новачок ФК «Калуш», якого двічі визнавали найкращим молодим гравцем львівських «Карпат» дав перше інтерв’ю

Переглядів: 942

21-річний вихованець футбольної академії львівських «Карпат» поговорив із представником інформаційної служби ФК "Калуш". Він розповів про свій перехід, атмосферу в команді та цьогорічний сезон Другої ліги. Публікуємо повну версію інтерв’ю.

- Романе, насамперед хотілось би привітати тебе у нашому клубі. Розкажи, як виник варіант з ФК "Калуш"?
- Дякую за привітання. Ми вийшли на зв'язок з генеральним директором клубу Юрієм Юрійовичем, який і запропонував приїхати на перегляд. Мені все сподобалось, умови, тренувальний процес, тож після недовгих роздумів вирішив, що для мене найкращим варіантом продовження кар'єри є саме ФК "Калуш".

- Тебе двічі визнавали найкращим молодим гравцем у складі "Карпат". Як ставишся до подібних визнань?
- Звісно, дуже приємно, коли перемагаєш у подібних номінаціях. Але потрібно забувати і наполегливо працювати далі, щоб досягати нових висот.

- Чому припинили співпрацю з львівськими "Карпатами"?
- Здебільшого це через мою травму, отриману минулого року. Багато часу пішло на відновлення ігрових кондицій, а за кілька тижнів, як знову повернувся на футбольне поле, стався незначний рецидив. Тож в серпні вирішили припинити співпрацю, а вже у жовтні я приступив до повноцінних занять улюбленою справою – футболом.

- Як тебе прийняли в новій команді? Який мікроклімат в команді?
- Дуже добре сприйняли, а в самому колективі дуже тепла атмосфера. На адаптацію не пішло багато часу, адже з Олегом Матушевським та Володимиром Заваляком знайомі вже давно. Мені все подобається, тут комфортно працювати і здобувати нові перемоги!

- Слідкував за Другої лігою у поточному сезоні? І за виступами "Калуша" зокрема?
- Так, звісно, слідкував. У мене дуже багато друзів грають в командах Другої ліги, тому старався бути в курсі всіх результатів. Та й цьогорічна Друга ліга вирізняється непередбачуваністю та інтригою.

- Твої побажання нашим вболівальникам.
- Хочеться побажати всім нашим вболівальникам підтримувати команду, бути завжди разом з нами, адже нам важлива підтримка 12-го гравця! Впевнений, разом ми доб'ємося поставлених цілей!

Фото: ФК «Карпати

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: