Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Новинкою Дня міста у Калуші буде джаз-фестиваль і молодіжна програма з «Malex band»

Переглядів: 1786

З 22 по 26 травня у Калуші проходитимуть заходи з нагоди святкування 582-ої річниці першої писемної згадки про Калуш та 470-ої річниці з часу надання йому Магдебурзького права.

Як розповіла «Калуш ФМ» заступним міського голови Любов Максимович, новинкою цьогорічних святкових заходів до Дня міста буде джазовий фестиваль і молодіжна дискотека за участю франківського гурту «Malex Band».

25 травня у парку культури і відпочинку ім. Івана Франка відбудеться молодіжна програма. Зазвичай для молоді організовували просто дискотеку, а цього разу вона буде за участю франківського гурту «Malex band». Розпочнеться розважальна програма для молоді о 19.00.

А щодо джазового фестивалю, то він проходитиме у неділю, 26 травня, з 15.00 на площі Героїв. У фестивалі візьмуть участь колективи і окремі виконавці з інших міст і областей. Наразі відомо, що до Калуша приїдуть гурти «ДикоBrass» зі Львова, «Маник Бенд» з Івано-Франківська, а також солістка Івано-Франківської обласної філармонії Наталія Шевченко.

Долучаться до фестивалю також колективи з Калуша: студія східного танцю, ансамбль «Мереживо», гурт «Барви», естрадно-духовий оркестр Калуського коледжу культури і мистецтв та окремі виконавці.

На площі Героїв буде кілька локацій. Зокрема, у програмі:

- відкриття селфі-зони «Я люблю Калуш»,

- виставка ретро-автівок на площі біля РДА, яку представить ГО «Калуш авто ретро клуб «Відроджені мотори»,

- презентація банерних фотоколажів «Зазирнім у минулість», які відображатимуть історію Калуша з 20-их по 60-ті роки,

- солодкий бум «Мелодія кави у шоколадній тональності». Калушан і гостей міста пригощатимуть медовими пряниками і кавою.

Схожі матеріали за тегами: Калуш День міста джаз-фестиваль

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: