Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Офіційно підтверджених випадків одужання від коронавірусу у Калуші ще нема

Переглядів: 1226

21 квітня під час прес-конференції міський голова Калуша Ігор Матвійчук повідомив, що у стаціонарах лікувальних закладів Калуша лікуються 13 хворих з коронавірусною інфекцію. Ще 69 перебувають вдома на самоізоляції.

А ось офіційно підтверджених випадків одужання у нас ще немає. За словами міського голови, це складна процедура, оскільки для підтвердження видужання необхідно отримати два негативних результати ПЛР-тестів. Проте один пацієнт, у якого було підтверджено COVID-19, вже має один негативний ПЛР-тест. Але допоки не буде другого підтвердження, лікарі не можуть говорити, що людина остаточно одужала.

Також Ігор Матвійчук повідомив, що починаючи з 1 квітня у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги працює мобільна група, яка взяла на дослідження зразки біологічного матеріалу у 46 осіб .

Додамо, що у Калуші ПЛР-тести роблять усім хворим з пневмоніями, а також особам, які контактували хворими на COVID-19.

На 22 квітня на Калущині лабораторно підтверджено 92 випадки коронавірусної хвороби. П’ятеро людей з цього числа померло. У 128 пацієнтів Калущини коронавірус лабораторно не підтвердився. На результати лабораторного дослідження очікують 85 пацієнтів.

Схожі матеріали за тегами: Калуш коронавірус одужання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: